Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Τίμησε ο Δήμαρχος τον εφοπλιστή Βίκτορα Ρέστη.

Τίμησε ο Δήμαρχος τον εφοπλιστή Βίκτορα Ρέστη.
KefaloniaNews

Τον Βίκτορα Ρέστη το γνωρίζαμε από τις περιπέτειες του με την δικαιοσύνη.  Κρατούνταν για τέσσερις μήνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κατηγορούνταν  ότι είναι ρατσιστής και άλλα πολλά. Αποφυλακίστηκε – με διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα. Εξέχον μέλος της Ελληνικής Ισραηλιτικής Κοινότητας ο κ. Ρέστης με την επιχειρηματική του πορεία, μοιάζει να επιβεβαιώνει το εμπορικό δαιμόνιο του «περιούσιου λαού» που έχει μάθει να επιβιώνει και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ύστερα από κάθε δοκιμασία. Και που η κυριαρχία του αρχίζει να ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας

Επικεφαλής του πέμπτου μεγαλύτερου ναυτιλιακού ομίλου στην Ελλάδα και με επιχειρηματική δραστηριότητα που εκτείνεται στα media, στην Ενέργεια, στο real estate, στη βιομηχανία τροφίμων και μέχρι πρότινος στον τραπεζικό κλάδο μέσω της FBBank, ο Βίκτωρας Ρέστης βρίσκεται στη «χρυσή λίστα» με τους πιο πλούσιους Ελληνες.

Ο Βίκτορας Ρέστης βρέθηκε στην Κεφαλονιά για διακοπές και με την ευκαιρία θέλησε ο Δήμαρχος να τον τιμήσει που διέθεσε ολόκληρο υπερωκεάνιο όταν έγινε οι σεισμοί για να ανακουφιστούν οι σεισμόπληκτοι της Παλικής που ήταν πολλοί.  Συγκινημένος ο Δήμαρχος γι αυτή την ενέργεια του εφοπλιστή, για μια στιγμή δάκρυσε, γιατί όπως είπε γνώριζε τον πατέρα του, είχαν πολύ καλές σχέσεις. Το Βίκτορα Ρέστη τίμησαν με μια πλακέτα και μια εικόνα από τον Άγιο Γεράσιμο.

Μένουμε εδώ, τίποτα άλλο δεν θα θέλαμε να γράψουμε για να μην στεναχωρήσουμε τον Δήμαρχο, εξάλλου κανένας άλλος εφοπλιστής δεν έκανε καμία ενέργεια όταν η Κεφαλονιά σειόταν κυριολεκτικά. Πως τα φέρνει τα πράγματα καμιά φορά η ζωή.

Ακούστε τη συζήτηση: →ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ

xorodia3 002 xorodia3 003 xorodia3 004 xorodia3 006 xorodia3 007 xorodia3 008 xorodia3 009 xorodia3 011 xorodia3 012 xorodia3 015 xorodia3 018 xorodia3 021 xorodia3 023 xorodia3 026 xorodia3 028 xorodia3 032 xorodia3 033