Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 20, 2024

Scroll to top

Top

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ναυτικό Όμιλο Lugano

Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ναυτικό Όμιλο Lugano
KefaloniaNews

Κλιμάκιο Μελών του Ναυτικού Ομίλου Lugano (Ελβετία) με Δημοσιογράφους, Επιχειρηματίες και Στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Ελβετικού Καντονίου επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, συνοδευμένα από την κ.Millena Markoutza Messari, Μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Τους εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

Στη Σύσκεψη  που ακολούθησε συζητήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης της επικοινωνίας του Νησιού με την Ελβετία, με σκοπό τις ευρύτερες συνεργασίες σε Πολιτιστικό, Τουριστικό, Εκπαιδευτικό, Αθλητικό και Επενδυτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, αναπτύχθηκαν οι τρόποι περαιτέρω αξιοποίησης της παρουσίας του Περιπτέρου του Δήμου Κεφαλονιάς, ως επίσημη συμμετοχή, μετά από Πρόσκληση, στη Διεθνή Έκθεση Ελβετικού Τουρισμού στο Lugano από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2015.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της Σύσκεψης υπήρξε επικοινωνία με τον Έφορο Ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) κ.Γεράσιμο Μαρκέτο, με στόχο τη συνεργασία των δύο Ναυτικών Ομίλων.

Τα Μέλη του Ομίλου (Circolo nautico di Lugano ) που συμμετείχαν στη Σύσκεψη ήταν τα ακόλουθα :

1) Bertoli Marco : skipper

2) Gaggini Gianni : co-skipper ,  δημοσιογράφος

3) Bolzani Giovanni : μέλος δημοτικού συμβουλίου

4) Farolfi Gastone : έμπορος σοκολατοποιΐας

5)  Meli Primo

6) Mocetti Stefano

7) Balmelli Ennio :     πρόεδρος χορωδίας

8) Staub Ferruccio : co-skipper

9) Gini Marcel

10) Zoppi Gabriele, και

11) Scaroni Fiorenzo

Τέλος , οι Επισκέπτες ευχαρίστησαν τον κ.Κεκάτο για την εγκάρδια υποδοχή και εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς.

lugano3 lugano2