Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου
KefaloniaNews

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 5η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερασίμου και Αθηνάς Τζουγανάτου (1ος όροφος), οδός Παπά Χαρ. Γραικούση, την 5η Mαρτίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

«Εξελίξεις σχετικά με τη λειτουργία του «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟΥ» Νοσοκομείου Ληξουρίου».
Εισηγητής: «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ».

«Εξελίξεις σχετικά με τα σχολεία της Παλικής».
Εισηγητής: «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ»

Λήψη απόφασης ανακήρυξης επίτιμης δημότισσας Δήμου Ληξουρίου της Κας Αθανασίας Κακαβά, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τ.Α.Σ. Κεφαλληνίας
Εισηγητής: Δήμαρχος

Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Προσδιορισμός αμοιβής δικηγορικής εταιρείας «ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» σχετικά με νομιμοποίηση του Αλιευτικού Καταφυγίου στον όρμο Αθέρα σύμφωνα με την αριθ. 10/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Προσδιορισμός αμοιβής δικηγορικής εταιρείας «ΚΑΤΣΙΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» για άσκηση εφέσεως κατά της υπ΄ αριθ. 1824/2019 αποφάσεως του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών (1ο τμήμα) ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών σύμφωνα με την αριθ. 20/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Αποδοχή επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες Σχολείων (Α΄ Δόση 2020) – Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης».
Εισηγητής: Δήμαρχος

Λήψη απόφασης για παραχώρηση στην ΚΤΥΠ Α.Ε έκταση 5.831,31 τ.μ. περιοχής Β.Ε.Σ. Ληξουρίου για χρήση, με σκοπό την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Λήψη απόφασης ανάληψης κόστους λειτουργίας και συντήρησης νέου Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του ως μέλη στην επιτροπή για την καταλληλότητα και επιλογή χώρων για ανέγερση εκπαιδευτηρίων Α/θμιας Εκπ/σης.
Εισηγητής: Δήμαρχος

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου στην επιτροπή παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Εισηγητής: Α/Δ κ. Βολτέρας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ