Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Στην Αθήνα η Χορωδία Αργοστολίου.

Στην Αθήνα η Χορωδία Αργοστολίου.
KefaloniaNews

Το Σάββατο 21/10 αναχωρεί η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , για την Αθήνα , για να πάρει μέρος στο Χορωδιακό Φεστιβάλ Κηφισιάς , που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΗΓΕΤΗΣ , με την συμμετοχή 8 χορωδιών , όπου θα εκπροσωπήσει το νησί μας .

Την επόμενη μέρα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που διοργανώνει η ΠΕΡ. ΕΝ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ της ΠΙΝ. ,  ανταποκρινόμενη σε προτάσεις και παροτρύνσεις πολλών συλλόγων συμπατριωτών μας , αλλά και φίλων της Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής .

Η εκδήλωση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ( δύο μέρες από την εορτή του Αγίου μας Αγ. Γερασίμου ) , στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΟΣ , στην Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση ( Πλ. Κλαθμώνος ), στις 8 μμ.

Καλούμε λοιπόν , τους συμπατριώτες μας να προωθήσουν και να προβάλουν την εκδήλωση , στα μέλη και τους φίλους μας , για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης .

Στην εκδήλωση αυτή έχουν προσκληθεί όλοι οι Κεφαλονίτες υπουργοί και οι συμπατριώτες μας βουλευτές όλων των κομμάτων και οι Κεφαλονίτες Ιεράρχες .

Στην συναυλία θα πάρουν μέρος οι συμπατριώτες μας σολίστες τραγουδιστές , Ειρήνη Καμινάρη, Ματίνα Παπαγεωργίου και Σταύρος Νιφοράτος .

Είμαστε στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και συνεργασία .

Τηλ. Επικοινωνίας : 6944623280 ( Ρ. ΛΟΥΖΗΣ )

Δ.Σ