Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3.

ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3.
KefaloniaNews

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας ,κατά γενική ομολογία, επιτυχημένης γιορτής του basket που σκοπό είχε την στήριξη των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ, διοργάνωσε στις 28 Δεκεμβρίου 2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο ‘Αντώνης Τρίτσης’ , το ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3,για παιδιά και εφήβους.

Το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 του Κεφαλληνιακού Αθλητικού Ομίλου 2013 διεξήχθη υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με το Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών και το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο ‘ο Άγιος Γεράσιμος’ της Ι. Μητρόπολης Κεφαλληνίας.

Για το Τουρνουά αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του γηπέδου τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που παραδόθηκαν από τον Κ.Α.Ο 2013 στο Γ.Φ.Τ και θα διατεθούν εντός των ημερών στους συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη.

Σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά διανεμήθηκαν αναμνηστικά       T-shirt τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρείας ΑΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ. Επίσης στους αθλητές η ομάδα μας παρείχε νερά και χυμούς τα οποία ήταν μια προσφορά της γνωστής αλυσίδας super market ΑΒ FOOD MARKET του κ.Μιχαλάτου. Στους αθλητές προσφέρθηκαν κεράσματα από τοπικά παραδοσιακά γλυκά που διατέθηκαν με μεγάλη χαρά από τα ζαχαροπλαστεία ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ του κ.Καππάτου. Τα έπαθλα του τουρνουά καθώς επίσης και όλο το διαφημιστικό υλικό ήταν  προσφορά του NICOFILIMON – Νίκου Γαρμπή.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 ευχαριστεί από καρδίας όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση μας και να προσφέρουν την βοήθεια τους στους συνδημότες μας (μια προσφορά που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.).

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς, και συντοπίτη μας, Παναγιώτη Κανελλόπουλο, για την βοήθεια του στη διοργάνωση αυτής της γιορτής του μπάσκετ και για την παρουσία του στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και για την συμμετοχή του στη βράβευση των ομάδων που πρώτευσαν. Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της συνδιοργανώτριας  ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη, καθώς και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου και πρόεδρο του ΝΟΑ, Λούκα Νιφοράτο για την παρουσία τους και την συμμέτοχη τους στη απονομή των επάθλων στους αθλητές.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 ευχαριστεί θερμά, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλοι οι χορηγοί μας σε αυτή τη προσπάθεια.

Συγκεκριμένα: Μεταφορική εταιρεία ΑΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, σχεδιαστής κοσμημάτων NICOFILIMON – Νίκος Γαρμπής, super market ΑΒ FOOD MARKET, καφετέρια LE SAPIN NOIR, διοργάνωση εκδηλώσεων CEPHALONIA CONCIERGE, μπυραρία DRAUGHT Grill & Beer House, κέντρο τύπου PLUS ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ, Συνεταιρισμός Ρομπόλας Κεφαλληνίας, Σύλλογος Φραγκάτων Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ,  κουρείον Men’s Club Barbershop, Perfetto Café, ψητοπωλείο Ο ΣΠΥΡΟΣ, πιτσαρία Al FORNO, Café Soulatso,  Katsouris Travel, κρεοπωλείο ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ, αγροεφόδια Γεωφροντίδα, DVD Center, αρχιτεκτονικός και ειδικός φωτισμός DAYLIGHT,  λεωφορεία – ταξί Αυγερινός, υπηρεσίες διαδικτύου WEBASIS.

Ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό team της ομάδας μας, την παθολόγο κ.Κατερίνα Αντωνάτου και τον φυσιοθεραπευτή κ.Γεράσιμο Βαρτελάτο για την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στο τουρνουά, όπως επίσης και τον κ.Πέτρο Δελλαπόρτα, καθ.Φυσικής Αγωγής για την πολύτιμη βοήθεια του.

Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και την δημοσιογραφική κάλυψη του τουρνουά και για την στήριξη και εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στις προσπάθειες μας.

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 δεσμεύεται ότι θα είναι πάντα έτοιμος  να συμμετέχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια που σκοπό θα έχει την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας των νέων.

Από το ΔΣ

Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.