Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 19, 2024

Scroll to top

Top

Ορκίστηκαν οι απόφοιτοι της Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Ορκίστηκαν οι απόφοιτοι της Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
KefaloniaNews

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/tei25/”/]

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων έγινε σήμερα, με την παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του Ιδρύματος, Καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια, και των αντιπροέδρων, Καθηγητών Σωτηρίου Σούλη και Ιωάννη Δραγώνα,  στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Προηγήθηκε   Ειδική Τελετή Αναγόρευσης του Δημοσιογράφου και Εντεταλμένου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Πολίτη ως Επίτιμου Καθηγητή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η αναγόρευση του κ. Πολίτη ως Επίτιμου Καθηγητή του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας αποφασίστηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να τιμηθεί για τη συνεισφορά του στη δημοσιογραφία και την επικοινωνία και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πολίτης στις 7 Νοεμβρίου υπογράφεται συμφωνία  για την πρώτη εκπαιδευτική ομοσπονδία στα Επτάνησα. Θα είναι ένα ισχυρό και μεγάλο επτανησιακό εκπαιδευτικό ίδρυμα με την ονομασία “Διονύσιο Σολωμός”.