Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

Η 6η Υγειονομική Περιφέρειας στο Μαντζαβινάτειο.

Η 6η Υγειονομική Περιφέρειας στο Μαντζαβινάτειο.
KefaloniaNews

Το ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν.Κ. καλεί το λαό της Παλλικής και τους εργαζόμενους του « Μαντζαβινάτειου» Νοσοκομείου Ληξουρίου την Τρίτη 24/4/18  στις 10:30 π.μ. στο « Μαντζαβινάτειο», που θα επισκεφθεί η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να αναδειχθούν και να τονιστούν τα προβλήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Ληξουρίου και οι επιπτώσεις τους στο λαό της Παλλικής.

Από 1-5-18 ελλοχεύει ο κίνδυνος να κλείσει η Παθολογική Κλινική του « Μαντζαβινάτειου» και οι νοσηλευόμενοι να μεταφερθούν στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου στο Αργοστόλι, από τη στιγμή που η απομείνασα παθολόγος δεν επαρκεί να εφημερεύει και για τις τριάντα ημέρες του μήνα στην Παθολογική Κλινική, ενώ οι μετακινούμενοι Γενικοί γιατροί δε δύνανται να καλύπτουν τις εφημερίες της Παθ/κής  λόγω διαφορετικής ειδικότητας.

Επιπλέον το ήδη αποδυναμωμένο νοσοκομείο στο Αργοστόλι θα επιφορτισθεί με την ανάγκη νοσηλείας των μεταφερόμενων από το « Μαντζαβινάτειο» ασθενών , την ίδια στιγμή που υπερβαίνει τις δυνατότητές του για να νοσηλεύει τους υπάρχοντες ασθενείς.

Η παρουσία και διαμαρτυρία σας είναι αναγκαία για τη διάσωση και συνέχιση λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του «Μαντζαβινάτειου», που συμβάλλει στην προαγωγή και διατήρηση της υγείας του λαού της Παλλικής.

Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Κ.