Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 24, 2024

Scroll to top

Top

Η Ν.Δ. ξεκινάει την αντεπίθεση από τα Επτάνησα.

Η Ν.Δ. ξεκινάει την αντεπίθεση από τα  Επτάνησα.
KefaloniaNews

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τομεάρχης Υγείας Ιονίων Νήσων, κ. Βασίλης Οικονόμου στο Ξενοδ. Μουΐκης. Στην επίσκεψη του στην Κεφαλονιά ο κ. Οικονόμου είχε μαζί του και τον Γραμματέα Οργανωτικού, κ. Στέλιο Κονταδάκη, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη γιατί είχε φύγει.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Αντ. Κατσιγιάννη, ο Μπάμπης Λυκούδης και ο Γιώργος Κοκκόλης. Μαζί τους ήταν ο Δικηγόρος κ. Παν. Καππάτος και ο κ. Παν. Κανελλόπουλος πρώην Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς.

Ήταν μια συνέντευξη σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά και ο κ. Οικονόμου ευδιάθετος ανέπτυξε την πολιτική της Ν.Δ. με νηφαλιότητα. Παρεμβάσεις έκαναν ο Μπάμπης Λυκούδης αλλά και ο Γ. Κοκκόλης αναφερόμενος στο διάλογο που έχει ξεκινήσει για το «σπάσιμο» του Δήμου Κεφαλονιάς.

Ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα διοργανώσει η Ν.Δ. στην Κεφαλονιά. Το πρωί ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και συζήτησε με τον Διοικητή κ. Βιβλάκη τα πολλά προβλήματα και ελλείψεις που έχει το Νοσοκομείο.

Τέθηκαν ερωτήσεις για την ενότητα του κόμματος στην Κεφαλονιά, ιδιαίτερα στον Δήμο Κεφαλονιάς. Ρώτησα τον κ. Κατσιγιάννη αν τους προβληματίζει η σύγκρουση στελέχους με άλλο στέλεχος της ΝΔ μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κ. Κατσιγιάννης ομολογώ ότι απάντησε δια της ….πλαγίας οδού. Είπε ότι, εμένα δεν μ’ αρέσει αλλά είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Προσέξτε συλλογισμό. Η Αυτοδιοίκηση είναι τελείως διαφορετική, δεν είναι κομματική, μπορεί να μην είναι καλό σαν εικόνα, ούτε και μένα μου αρέσει, αλλά είναι δυο διακριτά πράγματα. Η Αυτοδιοίκηση θεσμικά είναι τελείως διαφορετικό από το αυστηρά κομματικό. Πλήρης ….ελιγμός. (Δηλαδή με τον συλλογισμό αυτό, κάντε τα «λίμπα» μέσα στο Δημ. Συμβούλιο. Έξω από το Δ.Σ. πρέπει να είμαστε «τύπος και υπογραμμός» μέσα στο κόμμα).

Θα ακούσετε και θα δείτε το Video. Όσοι θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα κατά πόσο η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση πρέπει να δείτε το video. Αν δείτε και τις δηλώσεις του Αντ. Σαμαρά για την μήνυση που έκανε στον Τσίπρα, τότε θα έχετε μια πλήρη εικόνα περί Νέας Δημοκρατίας.

Στο τέλος ο Π. Καππάτος μας μίλησε για τους πλειστηριασμούς. Οι τράπεζες  δεν θέλουν ιδιαίτερα να συνεργαστούν στο εξωδικαστικό. Όπως είπε ο κ. Καππάτος θα περάσουμε ένα καυτό Φθινόπωρο, είναι ένας λόγος να έχουμε πρόωρες εκλογές.

Φιλικός και καλός ομιλητής ο κ. Οικονόμου, στο περιθώριο της συνέντευξη τον ρώτησα γιατί είναι τόσο «τσαντίλας» στις συνεντεύξεις στα πάνελ και τόσο θυμωμένος στη Βουλή.
Εγώ; Μου λέει. Δεν το παραδέχθηκε.