Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | April 18, 2024

Scroll to top

Top

No Comments

Αμ τι άλλο ξεφτίλισαν τη λέξη «συναλλαγή».

Αμ τι άλλο ξεφτίλισαν τη λέξη «συναλλαγή».
KefaloniaNews

Ενώ όλα πήγαιναν καλά. Μάλιστα για πρώτη φορά διαβάστηκε το ψήφισμα για τον Τάφο των Τζανάτων που ψηφίστηκε σε συγκέντρωση στον Πόρο. Όλα ανατράπηκαν και η μείζονα αντιπολίτευση «πιάστηκε» από μια κάτι  που είπε ο Πρόεδρος…….

Ας τα πάρουμε από την αρχή…..

Όπως προ – είπα διαβάστηκε το ψήφισμα της συνέλευσης στον Πόρο για τον Τάφο Τζανάτων από τον αντιδήμαρχο Ελειού – Πρόννων Νίκο Κουρκουμέλη, εκεί ήταν και μίλγσε και π Πρόεδρος της Κοινότητας ο  Οδυσσέας Γαλιατσάτος. Όλοι είχαν θετική άποψη για το ψήφισμα. Η Λαική Συσπείρωση συμπλήρωσε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στο ΕΣΠΑ, θα πρέπει το κράτος να χρηματοδοτεί κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο το ψήφισμα πέρασε ομόφωνα, με κάποια προσθήκη από τη Λαϊκή Συσπείρωση, ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ να αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ακούστε όλη τη συζήτηση για τον Τάφο των Τζανάτων.

 

Στο 8ο θέμα: Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης Αξίας Ακινήτων. Προφανώς για να επισπεύσει την διαδικασία, ο Πρόεδρος είπε ότι ερχόμενος συνάντησε τον κ. Παντελειό και του πρότεινε να μπει  στην Επιτροπή αυτή.

Έγινε το «έλα να δεις» από την μείζονα αντιπολίτευση ότι υπήρξε συναλλαγή έξω από την αίθουσα  και όλα αυτά τα ωραία, όταν ξαφνικά σε κυριεύει  η συνωμοσιολογική αντίληψη κάποιων πραγμάτων. Στην προκειμένη περίπτωση η συνομιλία του Προέδρου με τον κ. Παντελειό έξω από την αίθουσα.

Δεν ξέρω αν   ξεφτίλισαν την ίδια τη λέξη  «συναλλαγή», αλλά αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε έχουμε μπροστά μας αλλαγή πλεύσης της Ισχυρής Κεφαλονιάς και μάλιστα μετά από τις επιστολές που έστειλε ο Δήμαρχος στους επικεφαλής για συναίνεση.

Πριν βέβαια απ’ όλα αυτά ο Διον. Λυκούδης είχε μεγάλες αντιρρήσεις για την συνεδρίαση της Παρασκευής επειδή γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα από την τελευταία και ότι η Αποκεντρωμένη θα την ακυρώσει.

Ο Δήμαρχος όμως είχε στοιχεία, αλλά και το «οκ» του Αλ. Παρίση.

Αλλάζει «ρότα» το Δημ. Συμβούλιο; Αλλάζει τη στάση της η μείζονα αντιπολίτευση με το «γιουρούσι» του Διον. Λυκούδη περί συνωμότες και συναλλαγών; Όλ’ αυτά απουσιάζοντος του Αλ. . Παρίση.

Αμ τι άλλο ξεφτίλισαν τη λέξη «συναλλαγή». Αλλά και την έννοια αυτής.

Σ.Α.

 

Submit a Comment