Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kefalonia News | June 25, 2019

Scroll to top

Top

Ο Στ. Σπαθής παρουσίασε 5 υποψηφιότητες στην Πύλαρο

Ο Στ. Σπαθής παρουσίασε 5 υποψηφιότητες στην Πύλαρο
KefaloniaNews

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό κέντρο Αγίας Ευφημίας παρουσίασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σάμης, κ. Στέλιος Σπαθής, τις πέντε υποψηφιότητες για την περιοχή της Πυλάρου. Πέντε πρόσωπα “φρέσκα”, κοινωνικά-πολιτικά-αθλητικά και πολιτιστικά ενεργά στην περιοχή τους.
Αρχικά ο κ. Σπαθής και έχοντας δίπλα του, τους υποψήφιους της Πυλάρου, με τον Συνδυασμό του, έκανε λόγο για τις επιτυχίες της ποδοσφαιρικής ομάδας του “Πυλαριακού”, τονίζοντας ότι “η νεολαία της Πυλάρου δεν είναι στον καναπέ. Είναι μέσα στην ζωή και κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν τα ακατόρθωτα. Όχι μόνο ανέβηκαν στην Α’ Κατηγορία, αλλά την προσεχή Τετάρτη αγωνίζονται στο Γήπεδο Αργοστολίου για το Κύπελλο της ΕΠΣΚΙ. Ελπίζουμε η νεολαία να γίνει πρωταγωνιστής και στον Δήμο Σάμης”.

“Δημιουργήθηκε ο Δήμος Σάμης και είναι μιά πρόκληση όλων των πολιτών από το Πυργί έως το Φισκάρδο. Κατοικούμε στο ωραιότερο μέρος της Κεφαλονιάς και της Χώρας. Ο Δήμος πρέπει να μας ενώνει, πέρα από τις πολιτικές σκοπιμότητες. Είναι το νέο μας σπίτι. Οι σελίδες της ιστορίας στην εποχή μας γράφονται με πολύ γρήγορο τεχνολογικό ρυθμό. Ο νέος Δήμος θα δίνει ανακούφιση και ελπίδα στους πολίτες. Θα είναι δίπλα τους στα μικρά και καθημερινά τους προβλήματα. Είμαστε μιά ομάδα και όλοι έχουμε αφήσει αποτυπώματα στον Δήμο μας, ο καθένας ξεχωριστά, Κρατάμε τα θετικά του παρελθόντος και προχωράμε με γερά θεμέλια στο μέλλον. Όποιος έχει θέσει στόχους, μπορεί να φτάσει στο τέλος. Αντίπαλος μας δεν είναι κανείς, κανένα ψηφοδέλτιο. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους. Δεν αποκλείσουμε κανέναν. Αντίπαλος μας είναι μόνο η μιζέρια!
Ο δικός μας Δήμος έχει τα πάντα. Εμείς δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά. Δεν ξέραμε να τα διαχειριστουμε.
Το τουριστικό προϊόν είναι πολύ ευάλωτο και πολύ ευαίσθητο και δεν μπορούμε να το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα.
Χρειάζεται ο Δήμος μας να είναι πεντακάθαρος, με υποδομές και να είναι λειτουργικός. Μόνο αν αλλάξουμε θα πάμε μπροστά. Παρουσιάζουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα τα πρόσωπα τα οποία στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο μας, τα πρόσωπα τα οποία γνωρίζεται καλά και ξέρετε με ποιούς έχετε να κάνετε.

Δημοτική Ενότητα Πυλάρου. Πολίτες με άποψη και σταθερή διαδρομή στην κοινωνία. Θέλουμε ότι καλύτερο έχει κάθε κοινωνία.
– Μυρτώ Αλυσανδράτου
Την γνωρίζω χρόνια και είναι μιά γυναίκα δυναμική. Ασχολείται με τον Πυλαριακό και με ότι αφορά την Πύλαρο. Το να αγαπάμε τον τόπο μας το μαθαίνουμε από τους πατεράδες μας. Αν δεν το μάθαμε τότε, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
– Μάκης Βασιλόπουλος
– Μάρθα Πνευματικάτου (η δίδα Πνευματικάτου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε απόψε)
Μιά νέα κοπέλα από σοβαρή οικογένεια η οποία έχει προσφέρει πολλά στους κατοίκους της Πυλάρου.
– Μάκης Ραυτόπουλος.
Οικογενειακός φίλος πολλά χρόνια. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα που είναι δίπλα μου.
– Μάκης Αλεξάτος.
Αγωνιστής και καταξιωμένος κάτοικος του Νομού μας.

Αυτά ήταν συντοπτικά τα σημαντικότερα σημεία της αποψινής παρουσίασης και οι πέντε υποψηφιότητες από την περιοχή της Πυλάρου. Τρείς άνδρες και δυό γυναίκες.

Οι τρείς βασικές προτεραιότητες του κ. Στέλιου Σπαθή, από τον πρώτο κιόλας χρόνο, αν κερδίσει τις εκλογές είναι τρεις:
– Να καταγραφούν και να ξέρουν όλοι οι Δημότες ποιά είναι τα Δημοτικά περιουσιακά στοιχεία
– Καθαριότητα. Από Πυργί έως Φισκάρδο θα λάμπει ο τόπος.
– Μύρτος (έχουμε το ισχυρότερο brandname στην Κεφαλονιά, στα Ιόνια, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη ολόκληρη και αυτό είναι ο Μύρτος) και Λειτουργία Σπηλαίων με ηλεκτρονικό τρόπο για να υπάρχει διαφάνεια και να γνωρίζει ο Δημότης ποιά είναι πραγματικά τα έσοδα των Σπηλαίων.”.

Αύριο θα αναρτηθεί το βίντεο της αποψινής βραδιάς και θα αναφερθούμε εκ νέου και αναλυτικά στα όσα ακούσαμε απόψε.

Μας “κέρδισε” ο απλός, ντόμπρος και αυθεντικός λόγος του κ. Σπαθή. Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει φήμες για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για την καλοσύνη της ψυχής του, για την ευγένεια του λόγου του.
Στα τόσα χρόνια, παρακολουθώντας τις πολιτικές εξελίξεις και γνωρίζοντας πολιτικούς και “πολιτικούς”, είμαστε σε θέση να διακρίνουμε έναν ηγέτη.
Ο Δήμος Σάμης θα είναι τυχερός να έχει στο τιμόνι του τον Στέλιο Σπαθή.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση
Αριστέα Χαριτάτου

Ρεπόρτερ – Φωτογράφος
Θεραπεύτρια Αρωματοθεραπείας
Αισθητικός
Security
(Πιστοποιήσεις ΕΟΠΠΕΠ)

Κείμενο και φωτογραφίες Στέλιου Σπαθή.

Παρουσιάζοντας στη Δημοτική Ενότητα Πυλάρου τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, ο Στέλιος Σπαθής αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και στον τρόπο λειτουργίας του νέου Δήμου.

Ακολούθησε  διάλογος με τους παρευρισκόμενους πολίτες έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα του συνδυασμού. Η συμμετοχή του κάθε δημότη, η πλήρης διαφάνεια των οικονομικών και η δημόσια λογοδοσία αποτελούν τις σημαντικότερες δεσμεύσεις της νέας δημοτικής αρχής. Τα προβλήματα του Δήμου θα αντιμετωπίζονται με συνέπεια και μεθοδικότητα. Οι δυνατότητες είναι πολλές, αρκεί να αλλάξουμε νοοτροπία και να νικήσουμε τη μιζέρια μας, είπε ο Στέλιος Σπαθής.